skupinski coaching

UMIRI um, OBVLADAJ čustva, ODPRI srce

Skupinski coaching

vas lahko odlično podpre na vaši poti osebnostne rasti ter doseganja osebnih in poslovnih ciljev. Sodelujoči v skupini so podobno misleči s podobnimi izzivi in so lahko neprecenjiv vir navdiha in dodatne podpore. Proces premagovanja ovir, doseganja ciljev in transformacije je v varnem prostoru skupine ne le izjemno učinkovit, temveč tudi zabaven!

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

01. KAJ BOSTE DOBILI S PRIDRUŽITVIJO SKUPINI?

  • neprecenljivo medsebojno podporo
  • priča boste različnim pogledom in odnosom do izzivov. Ko slišimo, kako drugi dojemajo določen izziv, se spremeni tudi naša perspektiva.
  • odgovornost, da res uresničite, kar si zadate. Drugi sodelujoči vam bodo v podporo, da boste dejansko izvedli korake, ki si jih boste zadali. Poleg tega vas bo poganjalo že samo dejstvo, da se boste s skupino srečali več tednov zapored. Včasih je to vse, kar zares rabimo.
  • razmišljanje zunaj omejujočih okvirov – zagonska energija in pogum sta nalezljiva. Ko smo v družbi izjemnih ljudi, ki pogumno korakajo naprej, gremo tudi sami dlje in globje.
  • varen prostor za raziskovanje, učenje in rast. Vsi sodelujoči se zavežemo zaupnosti!
  • mojo podporo v obliki coachinga, podporo med srečanji, spodbudo, dodatni material.

02. KAKO DOLGO TRAJA PROGRAM SKUPINSKEGA COACHINGA?

Program navadno traja 6 tednov.

03. KOLIKO SODELUJOČIH JE NAVADNO V COACHING SKUPINI?

Največ 6.

04. KATERE SO TEME SKUPINSKEGA COACHINGA?

Coaching skupine obravnavajo različne teme s področja bolkj zavednega življenja in osebnostne rasti, kot so, čuječa vzgoja, vzpostavljanje vadbe čuječnosti, spreminjanje škodljivih navad, preuokvirjanje nekoristnih prepričanj, zastavljanje in doseganje osebnih in poslovnih ciljev in še mnogo več.

05. KAKO IZGLEDA SKUPINSKI COACHING Z MANO?

Skupina se srečuje enkrat tedensko preko spleta. Srečanja trajajo 60 minut. Na vsakem srečanju imata eden ali dva udeleženca priložnost, da ju coacham na temo skupine. Ostali udeleženci so aktivno prisotni v procesu, ki se odvija na njihovi individualni ravni. Po coachingu imajo sodelujoči možnost, da delijo svoja spoznanja in kaj so se naučili. Tako se ustvari okolje, ko se sodelujoči učijo eden od drugega in si nudijo neprecenljivo podporo. Ob koncu vsakega srečanja se vsak sodelujoči zaveže, kateri bo njegov naslednji korak do cilja, ki si ga je zadal. To je ključni del vsakega coachinga, saj se prava transformacija in dosedanje ciljev zgodi šele, ko nova spoznanja spravimo v akcijo.

Vsak se sam odloči, kako aktivno želi v skupini sodelovati.

Sodelujočim je na voljo Facebook skupina, v kateri potekajo pogovori o temi in odgovarjam na vaša vprašanja. Tako dobite vso potrebno podporo pri svoji rasti in oblikovanju življenja, kakršnega si želite.

Preberite si več o mojem načinu coachinga

individualni-coaching

Združiva moči!

Hvala, da ste se ustavili na mojih straneh, ne glede na to, ali ste se odločili, da združimo moči ali pa boste izbrali drugo pot.