Individualni coaching

UMIRI um, OBVLADAJ čustva, ODPRI srce

Navdušena sem, da se zanimate za sodelovanje z mano!

Coaching je moja strast in srčno poslanstvo.

Tukaj nisem zato, da bi vas kakor koli popravila, ker verjamem, da ste že popolni, kreativni in izjemni takšni, kakršni ste. Tu sem le zato, da vas podprem na vaši edinstveni poti v življenje, ki si ga izbirate. Moja naloga je, da vam stojim ob strani, ko ubirate korake naprej, da navijam za vas, ko pogumno prestopate ovire, ter verjamem v vaše sposobnosti tudi takrat, ko se pojavijo dvomi in vas strahovi zaustavljajo. 

Tukaj si lahko preberete več o tem, kaj me je oblikovalo v osebo in coachinjo, kakršna sem: moja zgodba.

 

7

Področja, na katerih vas lahko podprem:

01 - Čuječnost

Podpora za začetek vadbe čuječnosti

Čuječna komunikacija za asertivno in sočutno komunikacijo

Čuječno prehranjevanje

Čuječna vzgoja

02 - Umiri um

Zmanjševanje stresa

Prepoznavanje in odpravljanje omejujočih prepričanj

Spreminjanje nekoristnih navad

Oblikovanje jasnih korakov za doseganje osebnih ciljev

03 - Obvladaj čustva

Tehnike za obvladovanje in transformacijo težkih čustev

Izražanje čustev na zdrav in sočuten način

Razumevanje in drugačen odnos do čustev

Gojenje pozitivnih čustvenih stanj

04 - Odpri srce

Opustitev zgodbe »nisem dovolj dober(-ra)«

Razvoj sočutja in ljubezni do sebe

Razvoj povezanosti s samimi sabo in intuicijo

Brezpogojno sprejemanje in dajanje ljubezni

Pri coachingu uporabljam različne pristope, prilagojene vsakemu posamezniku:

  • Učinkovita orodja iz programa čuječnosti in razvoja sočutja
  • Somatski coaching
  • Coaching za razvoj čustvene inteligence
  • Tehnike za odpravljanje omejujočih prepričanj
  • Coaching, ki temelji na najnovejših odkritjih nevroznanosti
  • Pozitivna psihologija
  • Meditacije in vizualizacije
  • EMDR

Naučili se boste dobro raziskanih čuječnostnih, somatskih in kognitivnih tehnik, ki vas bodo vodile v notranjo in zunanjo transformacijo. Postali boste sami svoji coachi za obstojno spremembo.

Kaj je somatski coaching?

Beseda prihaja iz grške besede »soma«, ki pomeni »telo v celoti«. Pri somatskem coachingu je človek obravnavan kot celota. Naša nevrologija, psiha in biologija so med seboj nerazdružljivo povezane kot tesno stkano blago. Somatski coaching upošteva te dejavnike, ki so nas oblikovali že od rojstva ali že prej. To je edinstven način coachinga, pri katerem se naučimo zaupati svojemu notranjemu glasu in modrosti ter povezati um in telo. Tako ustvarimo prostor za globoko in trajno transformacijo.

Somatski coaching obožujem. Pred začetkom svoje poti v bolj zavedno življenje si nisem niti mislila, da se lahko pogovarjam s svojim telesom. Pravzaprav nisem vedela niti, da ga imam, kaj šele, da ga lahko občutim. Ko sem stopila v stik z njim in njegovimi sporočili, se mi je odprl popolnoma nov svet, tako kot to zdaj doživljajo ljudje, s katerimi delam. Somatski coaching je celosten način, da dosežemo cilje, ki so povsem v skadu z nami in našimi vrednotami.

 

Je to nekaj, kar bi radi izkusili? Ali se vam zdi, da pretekli poskusi in drugi načini niso v celoti prinesli željene spremembe?

POGOSTA VPRAŠANJA

01. Kaj lahko pričakujete od mene kot vaše coachinje?

Kot coachinja vam nudim podporo pri oblikovanju osebnih in poslovnih ciljev ter zaveze k doseganju korakov, ki si jih zadate. Vi določite agendo, jaz pa vam pomagam, da ostanete na začrtani poti, presežete ovire ter razvijete nove navade, ki vas bodo podprle pri doseganju željenih ciljev.

V tem procesu se učite, kdo v resnici ste, spoznavate delovanje vašega uma in se ponovno povežete s svojim telesom in njegovo modrostjo. Z mojo podporo boste natančno opredelili, katere so vaše ovire, odpravili omejujoča prepričanja in navade, preoblikovali nekoristne vzorce razmišljanja in spremenili odnos do svojih čustev. Tako boste lahko začeli delovati na načine, ki vas podpirajo in vodijo v smeri vaše vizije.

Delo s strankami je zame privilegij, kar jemljem tudi z veliko odgovornostjo. Med našim sodelovanjem lahko računate na mojo iskrenost, avtentičnost, popolno podporo in seveda strokovnost. Stranke moj način coachinga opisujejo kot nežen, intuitiven in empatičen ter hkrati iskren, tudi kadar je nekaterim stvarem težko pogledati v oči.

Moje poslanstvo je, da ustvarim varno in sočutno okolje, v katerem lahko raziskujete, se učite ter z mano delite svoje male in velike izzive ter zmage. Pri doseganju ciljev vas spodbujam in podpiram ter verjamem v vas, tudi kadar sami tega ne zmorete. Ker vem, česa je zmožen prav vsakdo od nas. Kadar opazim, da se vračate nazaj na stare navade in načine razmišljanja, vas nežno spomnim na vašo začrtano pot. Pomagam vam videti slepe kote in področja, kjer še niste povsem razprli kril ter vas nežno vabim iz cone udobja.

Coaching srečanja so strogo zaupna. Nič, kar je izrečeno v tem prostoru, ne gre iz tega varnega okolja.

Čeprav se med srečanji dogaja resno delo, vam obljubim, da so srečanja z mano prepletena s pravo mero lahkotnosti, pozitivne naravnanosti in humorja. Ni treba, da je življenje preresno!:)

02. KAJ JAZ PRIČAKUJEM OD VAS?

Coaching je resno delo, ki zahteva trud, pogum in zavezanost izpolnjevanju korakov v smeri zadanih ciljev. Do ciljev pa se ponavadi ne pride na hitro. Pripravljeni morate morda biti na globoko raziskovanje, s katerim boste odkrili dele sebe, ki vam morda ne bodo vedno všeč, in se zavedati, da je to ključni proces transformacije. Jaz vam seveda pri vseh teh »aha« momentih trdno stojim ob strani. Od vas pričakujem, da ste iskreni z mano, ker le tako lahko kar najbolje izkoristite najin skupni čas.

 

Tako zelo osredotočeno in intenzivno delo je lahko včasih naporno, a hkrati tudi izjemno zadovoljujoče. Pripravljeni bodite vložiti veliko truda in energije, saj zadane poti za vas ne more prehoditi nihče drug kot le vi sami. Pričakujte, da se podajate na izjemno potovanje, na katerem boste skrajno iskreni do sebe, in na katerem boste stopili v stik s svojo ranljivostjo, celotnim spektrom čustev ter pogumom in notranjo modrostjo. Obenem pa se boste vedno znova čudili svojim sposobnostim in potencialu za rast in spremembo, za katere morda nikoli poprej niste vedeli, da so del vas.

$

STE SE PRIPRAVLJENI PODATI NA POTOVANJE V ŽIVLJENJE PO LASTNI IZBIRI?

ČE JE VAŠ ODGOVOR GLASEN »JA« ALI PA STE LE RADOVEDNI, KAKO BI TO LAHKO IZGLEDALO, VAS VABIM, DA SLEDITE NASLEDNJIM KORAKOM:

Uvodni 30-minutni pogovor je namenjen temu, da mi poveste, zakaj iščete coaching in da se po pogovoru odločite, ali vam moja moj način dela in podpora, ki vam jo lahko nudim, ustrezata. Pogovorili se bomo o vaših ciljih, raziskali ovire, ki vam stojijo na poti, in o tem, kako vam jih lahko pomagam preseči. To srečanje je priložnost, da izkusite moj način coachinga in se informirano odločite, ali boste z mano združili moči ali pa se odločili za drugo pot. 

Vaš čas spoštujem, zato vas bom pred prvim plačljivim srečanjem prosila, da izpolnite vprašalnik, ki vam bo pomagal, da si uredite misli in malce izostrite pogled na to, kaj želite s coachingom doseči, meni pa bodo vaši odgovori v pomoč, da svoj skupni čas kar najbolj izkoristmo.

Z večino strank sodelujem najmanj 3 mesece, odvisno od kompleksnosti izzivov, s katerimi se stranke soočajo. Za globoke in trajne spremembe je potreben čas in po mojih izkušnjah, zlasti, ko delamo s spremembami navad in prepričanj, moramo omogočiti dovolj časa za globje delo. 

Vendar pa, kadar gre za preprostejše izzive, nekatere stranke dosežejo željene cilje že s paketom štirih srečanj. 

Tako kot se učimo z vadbo čuječnosti, je najboljša naravnanost ta, da smo brez pričakovanj ter da zaupamo procesu in verjamemo, da bomo željene spremembe dosegli ob pravem času, ko bomo ustvarili prave pogoje in bomo nanje v celoti pripravljeni. Sprememba se bo zgodila, ko v transformacijo vložimo dovolj poguma, truda in časa.

Združiva moči!

Hvala, da ste tu, ne glede na to, ali ste se odločili, da združimo moči ali pa boste izbrali drugo pot.